Referat af generalforsamlingen 2014

Referat af internetforeningens generalforsamling den 10-04-2014.

Formand Lars Mølhøj bød velkommen, hvorefter forsamlingen gik over til dagsordenen punkt 1. valg af dirigent. Bestyrelsesmedlem Carsten Kløcker Petersen stillede op til denne uden modkandidater, og blev enstemmigt valgt til posten. Carsten Kløcker Petersen takkede efterfølgende for valget.

Dirigenten berettede efterfølgende, at forsamlingen var lovligt varslet og gav ordet tilbage til formanden, med henblik på at fortsætte dagsordnens punkt 2, bestyrelsens beretning.

Formanden berettede, at foreningen var glad for sin 100/100 Mbit forbindelse, som endnu ikke blev udnyttet fuldt ud af foreningens 35 medlemmer.

Formanden takkede samtidig foreningens involverede medlemmer for endnu et godt år.

Slutteligt berettede formanden, at der i øjeblikket blev arbejdet på en forlængelse med foreningens internetudbyder Jaynet, hvor foreningen kunne forvente at spare 2000 kr. pr. kvartal ved indgåelse af en ny toårig aftale. Den årlige omkostning ville efterfølgende falde fra 38.000 kr. til 30.000 kr.

Dagsordenens punkt 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskabet blev fremlagt af kasser Rune Bolhøj. Rune gennemgik regnskabet for forsamlingen og berettede, at foreningen havde en fornuftig og sund økonomi med 35.102,52 kr. i banken. Regnskabet blev efterfølgende enstemmigt godkendt.

Dirigenten fortsatte med dagsordens punkt 4. indkommende forslag. Formanden berettede, at der ikke var kommet nogen forslag, hvorefter dirigenten fortsatte til dagsordenens punkt 5. fremlæggelse og godkendelse af budget.

Foreningens revisor- og foreningsmedlem Søren Rod ankede over, at budgettet ikke var vedlagt indkaldelsen til generalforsamlingen, men først blev udlevet på selve generalforsamlingen. Bestyrelsen tog dette til efterretning.

Foreningens kasser gennemgik her efter budgettet. Foreningens revisor- og foreningsmedlem Søren Rod lagde op til, at de månedlige omkostninger muligvis kunne sænkes. Foreningens kasser påpegede, at foreningens bestyrelse gerne ville have en solid kassebeholdning, da foreningens medlemmer hæfter solidarisk for bindingsperioden. Endvidere ville fremtidig ny teknologi også koste foreningen penge, hvis der fx fremtidigt blev valgt en endnu hurtigere forbindelse. En prisnedsættelse og reduktion i kassebeholdningen kunne derfor ikke anbefales lige nu. Foreningens revisor- og foreningsmedlem Søren Rod tilsluttede sig efterfølgende dette. Budgettet blev herefter enstemmigt vedtaget.

Dirigenten gik efterfølgende videre til generalforsamlingens punkt 6 valg af bestyrelse. På valg var foreningens formand Lars Mølhøj, der var villig til genvalg. Der var ikke øvrige, der ønskede at stille op til formandsposten, og Lars Mølhøj blev genvalgt med applaus for de kommende to år.

Bestyrelsen består endvidere af Kasser Rune Bolhøj og bestyrelsesmedlem Carsten Kløcker Petersen som blev valgt for to år i 2013.

Dirigenten fortsatte til punkt 7. valg af revisor samt revisorsuppleant. Både foreningsmedlem Søren Rod og foreningsmedlem Danni Jensen (via fuldmagt) var villige til genvalg. Der var ikke øvrige, der ønskede at stille op til disse poster og Søren Rod blev efterfølgende valgt til revisor, og Danni Jensen til revisorsuppleant. Begge blev valgt for et år.

Dirigenten gik herefter til punkt 8. eventuelt og gjorde samtidig opmærksom på, at der ikke kunne besluttes noget under dette punkt. Forsamlingen talte her om muligheden for at styre både internet og ejerforeningens TV i en ny medieforening, da der muligvis med fordel, kunne laves nogle gode pakkeaftaler på dette. Bestyrelsen var ikke afvisende overfor ideen, men det var noget der skulle drøftes internetforeningen og ejerforeningen imellem. Lige PT var det dog ikke aktuelt i forhold til det fordelagtige tilbud der var indhentet fra Jaynet.

Dirigenten meldte slutteligt, at dagsordenen var udtømt og takkede for god ro og orden.

Fremmødte medlemmer:
Lars Mølhøj
Rune Bolhøj
Søren Rod
Carsten Kløcker Petersen
Danni Jensen (via fuldmagt)

Referent: Carsten Kløcker Petersen